L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha dut a terme, durant aquest desembre, uns treballs per reparar la coberta de la Llar d'infants Mainada. L'actuació s'ha realitzat entre el 9 i el 20 de desembre amb un pressupost de 47.045,68 €.

Al llarg dels darrers anys, a la teulada de la llar d'infants colomenca s'hi han anat incorporant diferents aparells, com aires condicionats i plaques tèrmiques. Aquests aparells es van subjectar directament al teulat, sobre la tela asfàltica, provocant problemes de goteres a una de les aules. Ara, s'hi ha col·locat una coberta metàl·lica per deixar cobert tot el sostre de la llar.

Carme Dilmé, regidora d'Educació, explica que "tot i que ja s’hi havien fet petites actuacions, ara calia fer-hi una reforma integral per solucionar definitivament el problema". Abans d'iniciar les obres, es va fer una reunió informativa amb les famílies sobre els treballs que s'hi havien de fer i els terminis d'actuacions. Aquest dilluns, Dilmé i l'alcalde Joan Martí han supervisat el treball final juntament amb Núria Prat, directora de les llars d'infants de Santa Coloma.

Area de govern: