Per cinquè any consecutiu, Santa Coloma de Farners participarà de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), que se celebren arreu d'Europa el segon cap de setmana d'aquest mes d'octubre.
Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu apropar a la ciutadania el ric patrimoni arquitectònic i cultural. Aquestes jornades esdevenen una gran oportunitat per a donar a conèixer el patrimoni local i sensibilitzar la població.

Enguany, el protagonista de les JEP a Santa Coloma serà el monestir de Sant Salvi de Cladells, un conjunt monàstic construït sobre una ermita que ja existia el 1290 i que guardava relíquies del mateix sant.

Així doncs, el pròxim dimarts 12 d'octubre hi haurà dues visites guiades, la primera a les 10.30 h i la segona a les 11.30 h, ambdues a càrrec de l’arqueòleg i historiador, Joan Llinàs. L'accés és per la carretera de Sant Hilari (Gi 551), poc abans d'arribar a l'entrada de Sant Miquel de Cladells de l'Eix Transversal. Tot seguit, cal continuar per la pista forestal uns 2 quilòmetres.

Per a més informació i reserva de places seguiu el següent enllaç:

https://www.culturascf.cat/ca/programacio/c/2356-visita-al-monestir-de-sant-salvi-de-cladells.html

Area de govern: