La situació d'excepcionalitat sanitària actual ha evidenciat la necessitat d'oferir activitats que permetin al jovent colomenc i al conjunt de la ciutadania gaudir d'un oci alternatiu i en directe. Activitats com espectacles i concerts són les que poden esdevenir més beneficioses en l'àmbit emocional, sobretot per a les persones joves.

Per aquest motiu, l'àrea de Joventut, en col·laboració amb l'àrea de Cultura, impulsa 'Carrer Cultura', un cicle cultural enfocat especialment als i les joves de Santa Coloma de Farners, tot i que l'assistència serà oberta a tothom.

En aquest sentit, cada mes es realitzarà una activitat cultural o artística amb espectacles de tota classe i diferents disciplines, els quals tindran lloc a diversos espais públics i equipaments municipals.

El cicle s'iniciarà el pròxim dissabte 27 de febrer amb el concert del grup The Tyets al Cercle Jove, a les 19.00 h. Abans de l'actuació musical es durà a terme la presentació de la nova imatge digital de la regidoria de Joventut.

Per frenar la propagació del Covid-19, a tots els actes programats es complirà la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària, i l'aforament es limitarà seguint els protocols dictaminats per les autoritats competents. A l'espectacle es permetrà seure en grups de quatre persones com a màxim, però cada persona haurà de formalitzar la inscripció individualment.

L'assistència a tots els actes que conformen 'Carrer Cultura' serà totalment gratuïta i sota inscripció prèvia. El públic assistent haurà d'arribar mitja hora abans de l'inici de la jornada, per tal de facilitar una entrada de forma esglaonada i evitar les aglomeracions de persones.

Tothom qui estigui interessat a assistir-hi caldrà que s'inscrigui de forma prèvia i que porti emplenat correctament el document de Declaració Responsable, que podeu descarregar-vos-el mitjançant el fitxer que trobareu en format d'arxiu adjunt.

Apunteu-vos-hi a través del següent formulari:

https://forms.gle/9nWBKt8qPgda7qPC7

Equipament: