Com cada any, la regidoria d'Educació organitza el Concurs Literari de Narració Curta de Sant Jordi, que enguany arriba a la 13a edició. La participació és oberta a totes aquelles persones que tinguin més de 18 anys (Categoria F).

Els i les participants només podran presentar una única narració, i aquesta no podrà superar les 200 paraules, incloent-hi el títol. Les obres que superin aquesta extensió seran excloses del procés.

Pel que fa a la presentació dels treballs, es poden presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners en dies hàbils (de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 h) o a través de l'Oficina Electrònica del web municipal (E-TRAM), juntament amb la instància genèrica o sol·licitud.

El termini per fer entrega de les narracions comença a partir de demà dimecres 17 de febrer i finalitza el pròxim 9 d'abril. El veredicte final, que serà emès per un jurat format per persones qualificades vinculades al món de la cultura i l'educació, es farà públic el dia 12 de maig, així com el lliurament de premis.

Les persones participants optaran a dos premis:

- Millor narració: 400 €.

- Millor narració local: 200 €.

Descarregueu-vos les bases del concurs i el model d'instància genèrica mitjançant els fitxers que trobareu adjunts. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Municipal d'Educació trucant al 972 842 365 o enviant un correu electrònic a l'adreça 'cme@scf.cat'.