El passat mes d'octubre, des de l'àrea de Joventut es va decidir iniciar el procés d'elaboració d'una nova imatge gràfica representativa pels i les joves de la nostra ciutat, involucrant-los en la seva creació des del minut zero.

El col·lectiu juvenil colomenc va poder donar la seva opinió a través d'un curt formulari amb qüestions sobre com hauria de ser el nou logotip de Joventut, què hauria d'incloure i sota quin nom volien que es constituís la nova identitat visual.

Els protagonistes d'aquesta iniciativa van decantar-se per seguir amb el nom de 'Farners Jove', i que aquest mateix fos el que englobés totes les activitats d'índole juvenil que es duguin a terme a Santa Coloma de Farners, esdevenint un distintiu d'aquells actes que s'han planificat tenint en compte la perspectiva dels i les joves.

A la pregunta "Què creus que ha de tenir el logotip de Joventut?", les respostes més freqüents van ser atributs com minimalista, alegre, positiu, atrevit o amb valors. En aquest sentit, després d'haver realitzat el pertinent procés participatiu, ara arribem a la darrera fase del projecte: escollir la imatge definitiva dins d’un total de 3 possibilitats. La representació gràfica que aconsegueixi acumular la quantitat més gran de vots serà proclamada automàticament la imatge de referència de l'àrea de Joventut i les activitats juvenils municipals.

El període de votacions és del 8 al 18 de gener i estarà obert a tota la ciutadania, tot i que pretén dirigir-se i posar el focus d’atenció en les persones joves d’entre 12 i 35 anys. Podeu participar en la darrera fase del procés de selecció i escollir el disseny que més us agradi mitjançant el següent enllaç:

https://ce9vj2dstrz.typeform.com/to/rWGan7Rd