A partir d'avui dilluns 23 de novembre entra en vigor el nou pla de desescalada implementat per la Generalitat de Catalunya, que comporta la represa de les activitats culturals a tot el territori català amb un 50% d'aforament i la reactivació d'un sector que estava en hores baixes.

En aquest sentit, el pròxim dissabte a les 11.30 h la Casa de la Paraula acollirà la presentació de 'Paraula de Jueu', el darrer llibre de l'autor Martí Gironell. L'obra és la continuació de l'exitosa novel·la 'El pont dels jueus', una de les més venudes en català. Es tracta d'una aventura medieval protagonitzada per en Kim i l'Ester, on a través d'ells es podrà percebre la complexa realitat que viuen cristians i jueus durant el segle XIV. Reserveu entrades a través de l'adreça de correu electrònic: cultura@scf.cat

D'altra banda, el mateix dissabte a les 18.00 h l'activitat es trasllada a l'Auditori Municipal, on tindrà lloc en primícia l'actuació de Magalí Sare (veu) i Sebastià Gris (guitarra), que venen a la ciutat per presentar el seu primer disc com a duet 'A boy & a girl'. La cantant vallesina es va donar a conèixer sent la veu soprano del Quartet Mèlt, qui va resultar guanyador de la tercera edició del programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ l’any 2015.

Amb aquest treball discogràfic, els artistes aposten per l'experimentació electrònica a partir de la música clàssica, la cambra i la cançó popular. L'original proposta arriba a Santa Coloma de Farners en el marc de la 10a edició del Circuit de Lied del Montseny.

Podeu adquirir les entrades a través del següent enllaç:

https://www.culturascf.cat/ca/programacio/c/2139-magali-sare.html

A tots els actes culturals programats es compliran les mesures de seguretat i protecció per frenar la propagació del Covid-19: distanciament social, higiene de mans, mascareta i ventilació.