La situació epidemiològica de Catalunya ha desencadenat l'adopció de mesures especials de contenció de l'activitat social i laboral, així com en matèria de salut pública per frenar la propagació i transmissió del Covid-19.

La crisi sanitària a causa de la pandèmia s'ha complicat a tot el territori català a nivell d’augment de contagis per Coronavirus. Per aquest motiu, les autoritats competents demanen a la ciutadania extremar precaucions en els pròxims dies, reduint la mobilitat i la interacció social, i evitant les aglomeracions.

Recordeu que les trobades de persones als espais públics i privats estan limitades a 6 persones com a màxim, i no es pot consumir ni begudes ni aliments. Relacioneu-vos només amb la bombolla de convivència, i extremeu precaucions quan ho feu amb la bombolla ampliada.

És vital el compliment escrupolós de les mesures de prevenció sanitàries: l'obligatorietat de la mascareta, la higiene de mans i el distanciament social. També és important que les persones amb condició de risc es vacunin de la grip. Les persones convivents o cuidadores han d'extremar les precaucions per tal d'evitar contagis a aquest delicat col·lectiu.

Accediu a totes les mesures vigents i aplicables a tot Catalunya a través del següent enllaç:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures-per-contenir-els-brots/mesures-per-contenir-els-brots-aplicables-a-tot-catalunya/?nmc2

A més, podeu seguir l'evolució de la pandèmia i el nombre de contagis a Santa Coloma de Farners mitjançant el mapa de risc de rebrot per municipi del portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Consulteu-lo fent clic aquí:

https://www.ccma.cat/324/coronavirus/risc-municipis/

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners fem una crida a no abaixar la guàrdia i a no sortir de casa si no és realment imprescindible. Preservar la salut de tothom és ara mateix la principal prioritat.

Ara més que mai, cuideu-vos, cuidem-nos.