El pròxim diumenge 13 de setembre se celebrarà al parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners la 6a edició de la Cursa de Muntanya del 'Pa amb tomàquet', una opció idònia per gaudir d'un dia amanit d'esport i natura.
A causa de la situació d'emergència sanitària actual desencadenada per la pandèmia del Covid-19, el nombre d’inscripcions s’ha hagut de reduir en un 50% per a evitar aglomeracions.

Així doncs, si a l’anterior edició va haver-hi un total de 1.200 inscrits, enguany només seran 600. Des de Fast Competició, organitzadors de l'esdeveniment esportiu, han notificat que es desenvoluparà seguint un exigent protocol de seguretat, donant així prioritat a la protecció de la salut de participants i voluntaris.

En aquest sentit, les sortides de les diferents modalitats, que es realitzaran entre les 7.00 i les 10.00 h del matí, es duran a terme de forma esglaonada i poder mantenir la distància social. Com a principal novetat s'ha afegit la Marató de 40 km. +2.300 de desnivell, que transcorre pels punts més emblemàtics de les muntanyes colomenques.

Aquest any també hi haurà la famosa Marxa Popular, adreçada a tots aquells que no vulgueu competir i sí gaudir d'una meravellosa caminada per l'entorn del parc de Sant Salvador, el pulmó verd de la ciutat. Després de cada cursa, tots els corredors i corredores podran gaudir d'un entrepà de pa amb tomàquet i botifarra per recuperar forces.

Els i les atletes podran escollir entre un total de 4 recorreguts:

1. La Marató de 40 km. +2.300, amb un preu d'inscripció de 22 €. Hora de sortida: 7.00 h.

2. La Trail de 21 km. +1.300, amb un preu de 17 €. Hora de sortida: 8.00 h.

3. L'Express 12 km. +600, amb un preu de 15 €. Hora de sortida: 9.00 h.

4. La Marxa Popular, de 8 km. +200, i 15 € de cost. Hora de sortida: 10.00 h.

Els dorsals es podran recollir el dissabte 12 de setembre al parc de Sant Salvador, a partir de les 15.30 fins a les 21.00 h, i el mateix dia de la cursa fins 15 minuts abans de la sortida corresponent a cada categoria. En el marc de la situació d'excepcionalitat pel Coronavirus, cadascun dels participants haurà d'emplenar de forma obligatòria un document d'auto responsabilitat.

Accediu a tota la informació rellevant referent a la cursa i al seu desenvolupament a través del següent enllaç:

https://www.fastcompeticio.cat/?fbclid=IwAR1hwf7uMLWGalEfD1lyCUfPWDzip7vWzINvuLlRwdwGeAKUk-fdvKjzGMo

Area de govern: