Són temps difícils, situacions inèdites, successos que, malauradament, mai oblidarem. Aquesta crisi sanitària arran de la pandèmia del COVID19 està fent aflorar el costat més solidari de cadascú de nosaltres.

Durant els últims dies, a Santa Coloma de Farners s'estan mobilitzant molts voluntaris que ens ajuden en diverses tasques: distribució d'aliments, cosir mascaretes a casa, donacions de material (solucions alcohòliques, guants, bates, màscares...) per part d'empreses i particulars, etc.

Però no ens podem oblidar de la resta de professionals que treballen cada dia per vetllar per la nostra salut i seguretat: personal de Salut, Serveis Socials, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Agents Rurals, Bombers, Protecció Civil, Brigada Municipal, transportistes, botiguers, personal de neteja, administratius de serveis bàsics, personal de l'Ajuntament treballant de forma telemàtica des del domicili, mestres, educadores...

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners volem fer públic el nostre més sincer agraïment a totes aquestes persones que treballen diàriament ajudant als més necessitats en aquests moments tan crítics i complicats que ens està tocant viure. Per vosaltres, per ells: quedeu-vos a casa.