Molts indrets naturals s'han vist notablement afectats després del temporal Glòria. És el cas de la riera de Santa Coloma de Farners, que a causa de la borrasca anteriorment esmentada, ha acumulat una gran quantitat de deixalles i brossa de tota mena.

El passat dilluns, la regidoria de Medi Ambient va engegar una iniciativa en la qual es feia una crida a tots els colomencs i colomenques per a dur a terme tasques de neteja a la riera de la ciutat. En aquest sentit, la trobada ha estat un èxit de participació, ja que gairebé un centenar de persones hi ha participat, recollint un total de 1.200 kg de deixalles. A més dels típics residus com serien plàstic, paper, vidre i cartró, els voluntaris i voluntàries han trobat fins i tot bicicletes, microones i molta brossa provinent dels diversos horts que hi ha adjacents a la riera.

En vistes de l'èxit d'aquesta jornada de neteja, des del consistori es vol animar a totes les entitats de Santa Coloma de Farners a impulsar iniciatives d'aquesta índole, com també aprofitar per difondre entre la ciutadania la necessitat de no embrutir, llençant els residus al rebuig i reciclant la resta.