Diumenge 26 de gener, l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners acollirà la celebració del 25è Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada, un arrelat acte cultural organitzat conjuntament per l'Agrupació Teatral La Clau i el consistori.

En total hi participaran sis companyies diferents, que mostraran els seus treballs al públic cada diumenge (18.15 h), des d'aquest 26 de gener fins al pròxim 1 de març (ambdós inclosos). Les agrupacions provenen de diversos municipis de les comarques gironines com Sils, Sant Hilari, Cassà de la Selva, Puigcerdà i Centelles.

La companyia colomenca La Clau, com a cloenda i fora de concurs, representarà el 8 de març l'esquetx "L'amor venia amb taxi", en reconeixement a la figura de Rafael Anglada. Tot seguit tindrà lloc l'entrega de trofeus per als guanyadors. El jurat estarà conformat per persones vinculades al món del teatre i la interpretació. Les entrades, que tindran un cost de 8 €, es podran adquirir a través del web www.culturascf.cat i al mateix Auditori, una hora abans de l’inici de l'espectacle.

En l'edició d'enguany, destaca la diversitat de propostes que formen part de la competició. Fa vint-i-cinc anys que un grup de colomencs com la Victòria Nogué, Maria, Lluís i Lluïsa Cantalozella, Claudi Martí Sabé, Dolors Torrent, Salvador Coll, Antoni Adroher, Carme Sánchez... van decidir recordar per sempre més, amb un concurs de teatre amateur, el fill predilecte Rafael Anglada. A continuació, detallem les dates, les obres i les companyies que formen part del 25è Concurs de teatre Amateur Rafael Anglada:

Diumenge 26 de gener: "El Florido Pensil", a càrrec de la companyia La Laguna Teatre de Sils.

Diumenge 02 de febrer: "Litus", a càrrec del grup de teatre Cassanenc de Cassà de la Selva.

Diumenge 09 de febrer: "Yerma", a càrrec del grup de teatre Aquinahora de Centelles.

Diumenge 16 de febrer: "Mentiders", a càrrec de la companyia Guspira Teatre de Cassà de la Selva.

Diumenge 23 de febrer: "Línies Obertes", a càrrec del Grup de Teatre Sant Hilari, de Sant Hilari Sacalm.

Diumenge 1 de març: "Aquí no paga ni Déu", a càrrec de la companyia Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà.

Equipament: