Un any més, Santa Coloma de Farners ha tornat a acollir la tradicional Cavalcada de Reis. La jornada festiva ha gaudit d'una gran afluència de públic, que ha volgut fer costat a la comitiva reial durant el seu recorregut per diversos indrets de la ciutat.

Ses Majestats d'Orient han estat rebuts al balcó de l'Ajuntament per l'alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, qui ha dedicat unes paraules a tots els presents, i per altres regidors del consistori.Tot seguit, a la plaça de Firal, els nens i nenes han pogut fer entrega de les seves cartes als Reis Mags.

Enguany, l'acte s'ha desenvolupat amb total normalitat gràcies al suport de tots els voluntaris i voluntàries, així com de la Comissió de Reis, la Policia Local, la Brigada Municipal i Protecció Civil. Així doncs, grans i petits han pogut passar una estona emocionant plena de màgia, il·lusió i felicitat.

Abans de la Cavalcada, el Reis Mags d'Orient han realitzat una visita a la Residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta, on han repartit regals a tots els residents.