Aquest cap de setmana, Santa Coloma de Farners ha acollit la cursa d'orientació "2 Dies de Farners", on també s'ha disputat el Campionat de Catalunya Esprint i la Copa Catalana de Mitja Distància.

Les diverses curses han transcorregut pels traçats més emblemàtics de la ciutat com el Parc de Sant Salvador, l'Ermita de Farners o el Castell. Els participants han estat agrupats en 17 categories diferents, tenint en compte paràmetres com l'edat, el nivell i l'experiència en aquest àmbit.

L'índex de participació ha estat molt elevat (487 corredors) i els assistents han quedat molt satisfets gràcies a la bona organització tant per part del club Aligots, com del Centre Excursionista Farners. Des de la regidoria d'Esports, encapçalada per Manel Barroso, s'ha fet un balanç molt positiu en aquest sentit.

El fet d'acollir esdeveniments esportius d'aquesta índole suposa múltiples avantatges per Santa Coloma. Per un costat, perquè es projecta una imatge cap a l'exterior en la qual queda palesa que s'aposta per acollir activitats esportives de tota mena. Per l'altre, el turisme familiar que acostuma a envoltar aquestes activitats també resulta molt beneficiós per a la ciutat.

Podeu consultar els resultats en el següent enllaç:

https://www.aligots.cat/dos-dies-de-farners-2019-30-de-novembre-i-1-de-d...