Les darreres setmanes s'han efectuat diverses obres de millora a l'Escola Sant Salvador d'Horta, amb l'objectiu de tenir les instal·lacions preparades per a l'inici del curs, al mes de setembre.
 
La setmana passada es van dur a terme els treballs de fusteria, que van consistir a substituir els ampits de totes les finestres de l'aula de la Torre, i d'unes altres dues al pis d'abaix. Aquestes obres s'han fet per substituir la fusta malmesa i per evitar que entri aigua a les aules. 
També s'ha instal·lat parquet i s'han pintat parets i sostres de totes les classes que el curs vinent acolliran els alumnes d'Educació Infantil. Les portes també s'han renovat, posant-hi vidres, que permeten veure l'interior de les aules. 
 
La setmana passada també es va desplaçar tres metres el pas de vianants situat davant de l´escola per tal de millorar la seguretat dels vianants i l'accés al centre, ja que el pas anterior coincidia amb la que serà l'entrada dels nens i nenes de P-3. Les millores es van fer a la carretera de Sant Hilari, en el punt que connecta la plaça de l'Ajuntament colomenc amb l'escola.
 
El proper curs escolar 2016 - 2017 Sant Salvador d'Horta tornarà a reunir l'educació infantil i la primària en un mateix edifici després de 38 anys. Al curs 1978 - 1979, amb la instauració dels cursos 7è i 8è de l'Educació General Bàsica (EGB), l'educació infantil es va haver de traslladar a l'edifici de les Monges, per manca d'espai a l'escola. 38 anys després i havent estat suprimits els dos darrers cursos d'educació primària, l'edifici de Sant Salvador tornarà a acollir els d'infantil.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352