CERCLE JOVE

El Cercle Jove és un molt més espai municipal destinat als joves colomencs i grups juvenils, sinó que també acull a les associacions de caire no lucratiu de Santa Coloma de Farners. Des de l’ajuntament es dona suport en la mesura que és possible en les seves iniciatives, amb una sèrie de serveis i recursos.

El Cercle Jove és un espai gran i ben equipat; disposa de sala d’ordinadors amb internet i també una zona d’estudi amb wifi. A més a més, també compta amb dos bucs d’assaig de música i un projector, i despatxos d’algunes de les entitats colomenques. Les característiques de l’espai permeten una bona convivència entre tots els agents que en fan ús. Seguidament es presenten algunes de les ofertes del cercle jove:

  • Programa de noves oportunitats OSCOBE: De dilluns a divendres, cada matí, s’ofereix un curs de formació per a joves. Per més informació, podeu trucar al 630 54 63 64.
  • Tardes al cercle jove: Cada dimarts i cada divendres, de 16h a 20h, obrim el cercle als joves del poble. S’organitzen sortides, torneigs esportius i de videoconsola, cursos de premonitors de lleure i taller per als joves a partir de les seves inquietuds. A més a més, disposem de sala d’informàtica, zona d’estudi i suport escolar, zona de Chill out, dos bucs d’assaig i moltes coses més. També tenim un punt d’informació juvenil per consultes de voluntariat, orientació laboral, participació i entitats, salut i formació, entre d’altres. Per més informació, 626 32 89 72. T’hi esperem, jove!
  • Activitats puntals: Pel que fa a les entitats colomenques, s’organitzen la quina de Nadal, la fira Neu, celebracions diverses, xerrades, tallers i donacions de sang, entre d’altres. Per més informació, cal consultar a l’agenda municipal.

     

Pla d'ús (actualitzat 28 octubre del 2020)

Carrer de la Malva, s/n, 17430 Santa Coloma de Farners
972 84 08 08
joventut@scf.cat
www.scf.cat
Horari: 

Dimarts i Divendres: de 16 a 20 h

 

NOTÍCIES

Actes agenda