BENVINGUDA

 
Des d’aquest espai d’intercanvi d’informació us dono la benvinguda a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, la Casa de la Vila, la casa de tots. Confio que el web  municipal sigui un instrument àgil i eficaç per donar el millor servei possible als colomencs, compromesos com estem en ser a tothora una administració al servei del ciutadà.

Qualsevol eina que ens permeti facilitar i reforçar el lligam entre ciutadans i Ajuntament és benvinguda, conscients que disposar de mecanismes que ens permetin estalviar temps i diners en les gestions i tramitacions municipals és clau per millorar aquest servei, com s’ha demostrat en temps de pandèmia i confinament. Aquest espai web ha de servir, entre d’altres objectius, per facilitar l’accés als serveis municipals a través de l’administració electrònica. Us convido a fer-ne ús, i a suggerir-ne les millores i canvis que considereu  necessaris.
 
Però aquest espai també ha de ser útil per als qui visiteu Santa Coloma de Farners cercant alguns dels tresors dels quals ens sentim tan orgullosos. Amb una breu llambregada a aquesta finestra oberta a la nostra personalitat us fareu una idea de tot allò que volem compartir: des  d’un entorn natural privilegiat farcit de valor paisatgístic i patrimonial, fins a l’obra vital de tants colomencs ilꞏlustres que han contribuït al desenvolupament de les arts, les ciències i la literatura.
 
Us convido a visitar-nos i passejar pel parc de Sant Salvador, gaudint de la serenor d’una ciutat termal que alhora ha estat capaç de revoltar-se contra les injustícies per esdevenir la llavor de La Guerra dels Segadors. I tot això tastant el nostre tret més distintiu: la convivència i acolliment, que ho exemplifiquem compartint a taula els tresors gastronòmics colomencs: teules i ratafia. 
 
Santa Coloma de Farners és el resultat de moltes generacions que hem modelat el que avui som: una ciutat oberta, acollidora i que mirem el futur amb la confiança de continuar avançant amb la colꞏlaboració de tots, colomencs i visitants.
 
Rebeu una cordial salutació, i sigueu molt benvinguts a la capital de La Selva!

Joan Martí
Batlle