AGENDA

Thursday, September 23 2021

Pere Català i Pic. Fotografia, patrimoni i avantguarda
12:00 am

La trajectòria de Pere Català i Pic (Valls, 1889 – Barcelona, 1971), un dels exponents més importants de la fotografia catalana, permet explicar la quotidianitat de l’ofici i alhora seguir de primera mà la història de Catalunya des de la perspectiva d’un intel·lectual, d’un self-made man.

Actes Festa Major (dijous)
5:30 pm
17.30h Sortida de la plaça Farners i fins a l'Ajuntament, Cercavila de gegants i capgrossos a càrrec de la colla Gegantera de Santa Coloma.

18.00h Biblioteca J.Vinyoli. Presentació de la novel·la "El fiord de la Chriss Whitt" de Josep Solà, a càrrec de Francesc Solà.

19.30h Pregó de Festa Major a la plaça 1r Octubre, a càrrec dels SERVEIS D'URGÈNCIA (Policia Local, Protecció Civil i CAP de Santa Coloma).
El fiord de la Chriss Whitt, de Josep Solà i Sala
6:00 pm

L'il·lustríssim Senyor Joan Martí i Bonmatí, Alcalde de Santa Coloma de Farners es complau de convidar-vos a la presentació del darrer llibre de l'escriptor colomenc Josep Solà i Sala: El fiord de la Chriss Whitt. L'acte se celebrarà dijous, 23 de setembre, a les 18 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Joan Vinyoli.