AGENDA

Thursday, April 29 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

Taller vinculat a l’exposició “El crit del Bosc”
7:00 pm

Taller vinculat a l’exposició “El crit del Bosc” de la reconeguda fotògrafa Sonja Stich que amplifica el bram de dolor del bosc a través dels elements del territori davant l’agressió de la MAT. Taller d’ecologia profunda vivencial tot fent un recorregut per l’exposició. Una invitació a transformar la nostra mirada, reconnectar amb la natura i potenciar la nostra capacitat per ser part del canvi pel nostre planeta. Hi col·labora Transalquímia i No a la MAT Selva.

Dia 23 d’abril a les 19 h, Inauguració de l’exposició amb la presència de l’autora

Els sons robats, amb Eva González
5:30 pm

Al bosc de Riudolç regna el silenci. I no és l’hora dolça en què tot dorm i calla. Els animals del bosc estan tristos: algú els ha robat els sons. Ben aviat la irrupció d’una medusa malvada i del tot impròpia del lloc descobrirà el seu joc… Si els habitants del bosc volen recuperar els seus cants, hauran de resoldre un enigma.

Els sons robats és un conte pensat per als més petits, amanit amb cançons i endevinalles, un conte en què, junt amb els animals, la llengua, la festa de les paraules, és protagonista.