AGENDA

Saturday, April 24 2021

Exposició "El crit del bosc" sobre la M.A.T.
12:00 am

La fotògrafa alemanya Sonja Stich escull la lluita contra la MAT per l’exposició: “El crit del bosc”

Sonja Stich és una reconeguda fotògrafa alemanya especialitzada en reportatges de persones i natura que s’ha interessat pel moviment de NO a la MAT a la Selva.

L’exposició és un recull gràfic del bram de dolor que fa el bosc a través de les persones, plantes i animals del territori davant l’agressió del projecte de la MAT.

El relat de Lilit
7:00 pm

El relat de Lilit és el nom de l'espectacle, dut a terme en format duo per la Mariona Ribas i en Nil Verdú.

Lilit com a símbol de llibertat i empoderament, representant la dona lluitadora que es rebel·la contra la desigualtat i no es deixa oprimir. Es tracta d'un viatge a través de la història de la música moderna que ens mostra el reflex de Lilit a través de les cançons.

Taller vinculat a l’exposició “El crit del Bosc”
7:00 pm

Taller vinculat a l’exposició “El crit del Bosc” de la reconeguda fotògrafa Sonja Stich que amplifica el bram de dolor del bosc a través dels elements del territori davant l’agressió de la MAT. Taller d’ecologia profunda vivencial tot fent un recorregut per l’exposició. Una invitació a transformar la nostra mirada, reconnectar amb la natura i potenciar la nostra capacitat per ser part del canvi pel nostre planeta. Hi col·labora Transalquímia i No a la MAT Selva.

Dia 23 d’abril a les 19 h, Inauguració de l’exposició amb la presència de l’autora