AGENDA

Thursday, July 30 2020

El món com a meditació. Maria Mercader
12:00 am

L’art de Maria Mercader és el protagonista de la nova exposició itinerant que ha organitzat la Diputació de Girona dins el marc de les Exposicions Viatgeres. Sota el títol d’«El món com a meditació», l’artista ens convida a entrar en el seu univers plàstic amb una sèrie de peces a través de les quals l’espectador podrà interpretar el món des de la seva perspectiva i des del seu món interior. En totes les seves pintures, Mercader hi parla del món, dels rajos del sol, de l’aigua, de la naturalesa, de les fulles, de les flors, de les llavors, del cos...

Paraules nocturnes 2020
10:00 pm

Intempèries

Recital poètic d’Irene Solà i Maria Sevilla sobre l’experiència individual i col·lectiva de la vulnerabilitat radical dels organismes vius, i a partir de textos propis i de textos d’altres poetes i escriptors que les han acompanyat: si la poesia és la perifèria del llenguatge, la veu diu la intempèrie limítrofa dels cossos.

Hora del conte
6:00 pm

De contes de Sant Jordi n’hi ha un munt, i de dracs, també…. En aquesta sessió de contes n’escoltarem alguns d’ells i una curiosa versió del “valent” cavaller Sant Jordi.

Tallers de fotografia a càrrec de Marcel Font
6:30 pm

En Marcel Font, fotògraf d'ofici, ve d'una família que viu per la fotografia, i això es tradueix amb una gran estima per aquest art.

Malgrat la facilitat actual que ens dóna la tecnologia ens pot portar a creure que fotografiar és un gest banal, ja sigui si fotografiem amb una càmera digital, analògica o amb un simple telèfon mòbil. Això sí, el que fem és que cada vegada que capturem un instant l'estem documentant, i amb totes les variables d'enquadrament, punts de vista i moments escollits. També estem  explicant coses de nosaltres mateixos

Lliga de Kubb
9:00 pm

Cada dimarts i dijous de 9 a 11 del vespre, a la Plaça de Farners, durant els mesos d’estiu, es disputa a Santa Coloma de Farners la setena lliga de Kubb de Farners de la Selva.