Santa Coloma redueix el consum d'aigua degut a la sequera

La situació meteorològica actual està provocant que les reserves d'aigua dels pous d'abastament municipal estiguin arribant a uns nivells preocupants i per tant s'ha començat a aplicar mesures actives de reducció d'ús d'aigua provinent de la xarxa pública.

 
En concret l'ajuntament reduirà l'aigua apta per al consum humà en la neteja de carrers a aquella que sigui imprescindible per motius higiènics i sanitaris, així com reduirà també la que s'utilitza per al reg de jardins públics. 
En aquest sentit l'ajuntament demana la col·laboració de tots els ciutadans per tal que es responsabilitzin del seu propi consum d'aigua i que redueixin al màxim la utilització de l'aigua de boca per piscines i jardineria. 
 
A continuació us adjuntem alguns consells bàsics d'estalvi d'aigua que es poden aplicar fàcilment a casa:
  • Omplir la banyera representa entre 200 i 300 l., dutxar-se entre 30 i 80 l, podem doncs estalviar més de la meitat d'aigua.
  • Una rentadora consumeix entre 60 i 90 l. Un rentavaixelles entre 18 i 30 l. Esperem a tenir-los plens abans de posar-los en funcionament.
  • Cada cop que buidem el WC consumim entre 6 i 10 l. Si col•loquem una ampolla plena dins el dipòsit reduïm el consum a la meitat.
  • En cas de regar les flors, fer-ho a ben d'hora al matí o al vespre, reduirem l'evaporació i l'aigua necessària.

 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352

Area de govern: