Santa Coloma de Farners ja ho té tot a punt per rebre al Pare Pelegrí de Tossa de Mar


El 20 de gener és habitual que Santa Coloma de Farners faci jornada festiva per tal de poder anar a rebre el pelegrí de Tossa. Enguany, en ser diumenge, es preveu que molts veïns de Santa Coloma de Farners acompanyaran al pelegrí des de Tossa a la capital de la Selva. Diumenge, mentre s’espera l’arribada del pelegrí i els seus acompanyants, es farà una missa, a les 11:00 h, a l’església de Sant Sebastià. A les 16:30 h es tocaran sardanes a la plaça de Sant Sebastià. El pare pelegrí de Tossa de Mar no entrarà a Santa Coloma de Farners fins que es pongui el sol, com marca la tradició. Serà rebut per les autoritats eclesiàstiques i els alcaldes de Santa Coloma de Farners i Tossa de Mar. El pelegrí farà nit a Santa Coloma de Farners i dilluns, després d’assistir a la missa del pare pelegrí es que fa a les 7:00 h, sortirà caminat cap a Tossa de Mar per anunciar a la vila que un any més s’ha complert el vot.

La gastronomia també té la seva tradició en la diada de Sant Sebastià. Així, aquest dia, a Santa Coloma de Farners, és típic menjar cargols, la coca i els caramels del pelegrí.
Si esteu interessats en acompanyar al Pelegrí podeu fer les reserves d'autocar per anar a Tossa, trucant als telèfons 696597529 i 972877671 o per correu electrònic a: jordi@farnersbus.com i info@rondatur.com

Equipament: