S’inicia el període de votacions per decidir la nova identitat gràfica de l’àrea de Joventut

El passat mes d'octubre, des de l'àrea de Joventut es va decidir iniciar el procés d'elaboració d'una nova imatge gràfica representativa pels i les joves de la nostra ciutat, involucrant-los en la seva creació des del minut zero.

El col·lectiu juvenil colomenc va poder donar la seva opinió a través d'un curt formulari amb qüestions sobre com hauria de ser el nou logotip de Joventut, què hauria d'incloure i sota quin nom volien que es constituís la nova identitat visual.

Els protagonistes d'aquesta iniciativa van decantar-se per seguir amb el nom de 'Farners Jove', i que aquest mateix fos el que englobés totes les activitats d'índole juvenil que es duguin a terme a Santa Coloma de Farners, esdevenint un distintiu d'aquells actes que s'han planificat tenint en compte la perspectiva dels i les joves.

A la pregunta "Què creus que ha de tenir el logotip de Joventut?", les respostes més freqüents van ser atributs com minimalista, alegre, positiu, atrevit o amb valors. En aquest sentit, després d'haver realitzat el pertinent procés participatiu, ara arribem a la darrera fase del projecte: escollir la imatge definitiva dins d’un total de 3 possibilitats. La representació gràfica que aconsegueixi acumular la quantitat més gran de vots serà proclamada automàticament la imatge de referència de l'àrea de Joventut i les activitats juvenils municipals.

El període de votacions és del 8 al 18 de gener i estarà obert a tota la ciutadania, tot i que pretén dirigir-se i posar el focus d’atenció en les persones joves d’entre 12 i 35 anys. Podeu participar en la darrera fase del procés de selecció i escollir el disseny que més us agradi mitjançant el següent enllaç:

https://ce9vj2dstrz.typeform.com/to/rWGan7Rd