Reunions amb l’Estat i la Generalitat pel Teatre Catalunya

L'alcalde, Joan Martí, i el regidor de Cultura, Jordi Armengol, es van entrevistar dimecres amb el Subdelegat del Govern de l'Estat a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, mentre que Martí es va desplaçar dijous a Barcelona per reunir-se amb el Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat, Jordi Sellas.

Tant Sánchez-Bustamante com Sellas s'han mostrat interessats en la rehabilitació que s'ha de portar a terme al teatre de Santa Coloma de Farners i han demanat més informació sobre les actuacions que s'hi han de fer. El Subdelegat del Govern ha destacat que les obres podrien rebre subvenció de l'1,5% Cultural del Ministerio de Cultura, mentre que el Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat ha expressat el compromís del govern català d'ajudar en la mesura de les seves possibilitats.

La Diputació de Girona ha estat la primera administració que ha donat el vistiplau a col·laborar econòmicament amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners en aquest projecte, i en breu es redactarà un conveni entre les dues institucions per concretar l'aportació de l'ens provincial.

generalitat_catalunya_x_web.jpgsubdelegat_govern_x_web.jpg