Programació estable de teatre i música a l'Auditori

 
A partir de l'octubre obrirem la primera programació teatral i musical estable a l'Auditori de Santa Coloma. El passat gener es va estrenar programació musical estable, a la qual aquesta temporada s'afegeix la teatral. D'octubre a desembre l'Auditori acollirà 4 espectacles teatrals i 2 de musicals, i la següent temporada, de gener a juny de 2017, s'obrirà una nova programació amb nous espectacles també de teatre i música.
 
Segons el regidor de Cultura, Jordi Armengol, la voluntat és "consolidar una programació estable de teatre i música al municipi, amb espectacles de primer nivell". "Tot i que han de ser de petit format, per les característiques de l'Auditori, portem companyies de qualitat a Santa Coloma", ha afegit Armengol.

Acorar, és la peça teatral estrella d'aquesta programació. Després de 300 funcions i més de 45.000 espectadors, l'espectacle escrit i interpretat per Toni Gomila, repeteix aquest any al Temporada Alta de Girona (9 d'octubre) i després farà parada a Santa Coloma (27 de novembre). Vuit dones, de la Cia. La Clau, serà la funció que obrirà la programació teatral de Santa Coloma (2 d'octubre). La seguirà Kilòmetres, amb Meritxell Yanes (23 d'octubre). I Neus Català, un cel de plom, amb Mercè Arànega, tancarà la programació teatral (18 de desembre). Pel que fa la programació musical, obrirà temporada el músic local Eduard Boada, que presentarà el seu disc Pàgina en blanc (13 de novembre). I l'altre espectacle musical anirà a càrrec del tenorJosep Viader, nascut a Santa Coloma de Farners, a qui acompanyarà Santi Escura al piano (26 de desembre).

Les entrades de tots els espectacles es poden adquirir a la Casa de la Paraula a partir del 19 de setembre i també estaran a la venda una hora abans de cada espectacle, a l'Auditori. Totes tenen un preu de 10 euros, excepte les de la primera funció, Vuit dones, que és de 6 euros.

 

Area de govern: 
Equipament: