Presentació del llibre de Salvador Casas, 'Samba per a un difunt'

L'escriptor colomenc de novel·la negra, Salvador Casas, presentarà aquest divendres 3 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca Joan Vinyoli, el seu tercer llibre publicat, "Samba per a un difunt" (ed. Gregal)

Salvador Casas, nascut el 1953, va treballar de jove com a cobrador d'autobús, després, com a empleat municipal i a la banca. Afeccionat  a la novel·la negra, els seus autors de referència són alguns dels clàssics del gènere: Patricia Higmisth, John le Carré, Graham Greene, Raymond Chandler i Dashiell Hammett, tot i que manifesta influències del portuguès Fernando Pessoa. Ha publicat L'impostor accidental (2007), obra que va guanyar la setena edició del Premi Literari de Col·legi d'Advocats de Mataró. Samba per a un difunt és la seva tercera novel·la. A la presentació es podrà comprar el llibre i l'autor els signarà.

No coneixem la identitat del mort, que segur que hi és, ni dels criminals. Una cosa és certa però, "En las novelas policíacas, Casas (Aguirre, a l'original), el asesino siempre es el autor" (El Premio, de M. Vázquez Montalbán, de la sèrie del detectiu Carvalho).