Oferta formativa municipal per al curs 2021/2022

dc. 25.08.2021

A Santa Coloma de Farners ja ho tenim tot a punt de cara al curs 2021/2022, amb una extensa i variada oferta formativa dirigida a persones de totes les edats, englobant totes les formacions i a tots els nivells.

A la programació educativa d'enguany hi trobareu des dels cursos més bàsics, com llengua oral o alfabetització, fins a les proves d'accés a la universitat. També s'ofereixen cursos d'idiomes, informàtica, salut, gastronomia i tallers artístics, entre altres.

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma i els diferents equips educatius de la ciutat posem a disposició de la ciutadania una oferta educativa de qualitat, a més dels docents i dels materials necessaris per garantir una formació òptima i efectiva.

Un dels fets a destacar per aquest nou curs lectiu que es presenta és la posada en marxa del nou web del Centre Municipal d'Educació (www.cmefarners.cat), que pretén esdevenir un espai àgil per poder fer tràmits com inscripcions o sol·licituds d'informacions. Des d'aquest nou espai digital tothom podrà accedir a les programacions amb les dades actualitzades. Podeu donar un cop d'ull al programa de formacions mitjançant el fitxer que trobareu en format d'arxiu adjunt.

Pel que fa a l'Escola d'Adults Municipal, el proper curs arriba amb tot un seguit de novetats que detallem a continuació. D'una banda, el consistori ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés per a l'organització de formacions subvencionades gratuïtes, pactades i coordinades des de la mateixa Escola d'Adults. En aquest sentit, es programaran les següents formacions: atenció sociosanitària i director de lleure infantil i juvenil. L'alumnat obtindrà un certificat de professionalitat.

Per l'altra, continua la col·laboració amb la Cambra de Comerç de Girona per organitzar formacions gratuïtes per a persones de 16 a 29 anys. Com a novetat d'enguany, s'ha programat un curs de Seguretat Privada i un curs d'anglès intensiu durant els mesos d'estiu. També es continua oferint el curs de mosso de magatzem.

Quant a les formacions infantils, s'ha establert una col·laboració amb ERAMZeta, projecte nascut a l'Escola Universitària ERAM. Aquesta aliança es tradueix amb uns tallers artístics digitals adreçats als més petits, on la creativitat i les noves tecnologies van de la mà.

Al centre de formació d'adults també s'ofereix la preparació necessària per presentar-se a la prova ACTIC, amb formacions intensives i material multimèdia actualitzat referent als nivells bàsic i mitjà. Aquestes certificacions serveixen per donar punts o mèrits en concursos i oposicions.

Tots els cursos es faran si hi ha un nombre mínim d'alumnes inscrits, i es realitzaran sota el compliment de les recomanacions i pautes que marquin el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Santa Coloma. El període d'inscripcions començarà a partir del proper dijous 2 de setembre.

També és important destacar l'excel·lent tasca en matèria de coordinació entre centres educatius i entitats, fet clau a l'hora de teixir una xarxa d'ensenyament i treball eficaç i eficient. Des del consistori us emplacem a passejar per les pàgines del fulletó de l'oferta formativa de la ciutat amb la intenció de trobar el curs que més us apassioni o s'acosti a les vostres necessitats.

El saber no ocupa lloc!

Historial

Àrea de govern: Educació

Altres notícies