Oferta formativa de l'Escola d'Adults municipal per al curs 18-19

El dilluns 3 de setembre s'han obert les inscripcions per als cursos que ofereix l'Escola d'Adults municipal. Entre les novetats per al proper curs cal destacar que s'ha tornat a posar en marx l'Escola d'Art amb cursos de manualitats, pintura, ceràmica, fotografia, etc. i que s'ofereixen quatre formacions gratuïtes a persones d'entre 16 i 29 anys que es trobin en situació d'atuir, en virtut d'un conveni amb la Cambra de Comerç de Girona. I també s'ofereixen cursos de preparació de les proves del nivell bàsic i mitjà d'ACTIC (Acreditació de Competències Tecnològiques de la Informació i la Comunicació) i la possibilitat de realitzar les proves a l'Escola.

L'oferta formativa és molt completa. Hi ha cursos pensats per a persones de totes les edats i per a tots els gustos, aficions i necessitats. Tota la informació de cursos, hotraris i preus, és en aquest LLIBRET.

D'altra banda, ara que s'encara la recta final de la celebraciódel 40è aniversari de l'Escola, per la Festa Major de Santa Coloma d'aquest any el pregó anirà a càrrec del seu professorat.