Nova programació estable de teatre i música a l'Auditori

Quimi Portet (17 juny), Joana Serrat (21 gener) i el Trio Fortuny (14 maig) són els artistes destacats de la nova temporada estable de l’Auditori. De gener a juny pujaran al seu escenari una vintena d’espectacles musicals i teatrals pensats per a públics d’edats i gustos diversos.

El tret de sortida el donarà Sol Solet (15 gener) amb un espectacle pels més menuts protagonitzat pel trio Vilobí Màgics. També hi actuarà el grup de jazz AS Septet (19 març) format per Anna Serra i diversos professors de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó, l’Orquestra Òpera Jove (19 febrer) que hi presentarà l’òpera còmica italiana “Il convito” o l’Orquestra Jove de La Selva (28 maig) amb un concert que combinarà peces de música clàssica amb populars i modernes. A més es podrà gaudir de les obres de teatre de grups amateurs com ara “Torna-la a tocar, Sam” de la companyia Guspira Teatre (5 febrer) o “Descalços pel parc” que interpretarà El Centru (29 gener). Aquestes representacions, entre d’altres, s’emmarcaran dins el Concurs de Teatre amateur Rafael Anglada.

La majoria d’espectacles són de pagament, amb preus populars, però també n’hi ha de gratuïts. Un d’aquests és el concert de Sant Jordi que aquest any anirà a càrrec de Cris Juanico (23 abril). El menorquí hi presentarà el seu últim disc titulat “Una nit f(a)usta”.

Les entrades es posaran a la venda el proper 5 de gener i es podran comprar a la Casa de la Paraula de forma anticipada o bé al mateix Auditori una hora abans de cada funció. Enguany, i com a novetat, es podrà adquirir un abonament (45 euros) per assistir a diversos espectacles.

Després de l’èxit de la primera temporada estable fent el ple en diversos espectacles, l’equipament tornarà a aixecar el teló amb la voluntat de donar suport al teixit cultural del territori. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Jordi Armengol, afirma que “la nova programació de l’Auditori segueix apostant pels músics emergents, dóna suport als estudiants de música i als artistes locals i també a aquelles associacions amb vessants pedagògiques, com els grups de teatre amateur”.  

 

Equipament: