Nova edició de Brigada Jove

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través del projecte "Brigada Jove" aquest juliol i agost 2019 vol contractar a 21 nois i noies de 16 a 20 anys que treballaran 20 hores a la setmana durant els mesos d'estiu –14 ho faran al juliol i 7 a l'agost– a diferents equipaments municipals. L'objectiu de la Brigada Jove és oferir una primera experiència laboral als joves (en la majoria dels casos), a la vegada d’oferir-los la possibilitat de conèixer els espais municipals des de dins.
Les inscripcions es podrà fer fins el 31 de maig i el sorteig es farà el 6 de juny a les 19h i 19:30h.  Els serveis municipals en què treballaran són els pavellons poliesportius, centres educatius, l'Ajuntament, la Casa de la Paraula, l'Escola d'Adults, la Brigada Municipal, Serveis Bàsics d’Atenció Social. Entre les tasques que desenvoluparan, sempre com a suport i sota supervisió dels responsables dels serveis, hi ha feines administratives, de promoció turística, de l'àmbit cultural, de manteniment d'espais municipals o d'atenció al públic. En cada cas els joves compten amb l'assessorament i acompanyament de treballadors municipals. A més a més, s'ofereix una formació transversal de 4 hores durant dos dies a les persones contractades, per tal d'afavorir que adquireixin competències i habilitats per a la vida.
Aquest any, a diferencia de l’any passat, els interessats/des han d’omplir la sol·licitud corresponent (el formulari adjunt a la noticia) i lliurar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en horari de 9.00h a 14.00h  o bé per via telemàtica (eTram) a partir de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Sta. Coloma (www.scf.cat) fins el 31 de maig.
AttachmentSize
PDF icon _fullet_2019.pdf87.23 KB