Nou aparcament públic i gratuït

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha posat en servei un nou aparcament públic gratuït al carrer del Prat amb l’objectiu de facilitar l’accés al centre de la ciutat. El carrer del Prat és un vial molt proper a la plaça Farners i a tota la zona més cèntrica del municipi. L’espai té una capacitat per a 34 vehicles.

L’obertura del pàrquing ha estat possible per l’acord que es va tancar fa més d’un any amb el propietari del solar. Durant aquest temps, el consistori ha tirat endavant el projecte d’adequació de l’espai i, posteriorment, hi ha realitzat les obres necessàries per enllestir-lo i senyalitzar els accessos.

 

Aquesta acció forma part d'un pla de l'Ajuntament de Santa Coloma per arribar a acords amb propietaris de solars en zones relativament cèntriques, de manera que en cedeixen el seu ús temporalment per poder-hi habilitar aparcaments. Així, a inicis del 2018 ja es va habilitar un espai d'aparcament al carrer de les Argiles amb capacitat per 41 vehicles per donar servei a la zona centre. També el passat abril es va habilitar un altre espai al carrer Montserrat amb capacitat per 48 vehicles, molt a prop de l'ambulatori mèdic. L’objectiu de l’equip de govern és arribar en el futur a nous acords amb propietaris de solars similars, de manera que es pugui seguir amb la política de creació de places públiques i gratuïtes d’aparcament en zones cèntriques del municipi.