Més de 400 persones s'apropen a Santa Coloma de Farners per gaudir del 7è festival de poesia Domini Màgic

Entre els dies 18 i 20 de setembre Santa Coloma de Farners ha acollit la 7a edició del Domini Màgic de poesia, on la paraula poètica ha tornat a ser el centre i la pedra angular de la programació.

Enguany, s’ha elaborat un programari d’actes i activitats configurat per a satisfer a públics de totes les edats. Cal remarcar que el festival s’ha desenvolupat seguint sempre les normes de seguretat a causa de la pandèmia del Covid-19, i respectant els protocols sanitaris decretats pel PROCICAT per l’àmbit cultural i dels espectacles.

Val a dir que tots els artistes que han actuat són de primer nivell, tots ells amb una llarga trajectòria professional i amb nombrosos premis obtinguts, com per exemple la companyia Labú teatre, Míriam Cano, Esteve Miralles, Sònia Moya, Carles Duarte o el Petit de Cal Eril, entre d’altres.

Els més de 400 assistents han pogut gaudir de diverses disciplines artístiques amb la poesia com a eix central: obres de teatre, taules rodones, concerts, visites guiades, recitals o presentacions de llibres.

També han destacat el concert de la cantant i actriu Maria Helena Tolosa, que va presentar el seu disc ‘Confidències’, i les presentacions dels llibres ‘Un dels nostres’ i ‘Entre Nosaltres’, del presentador de TV3 Toni Cruanyes i la jove escriptora colomenca Aina Huix, respectivament.

“Agraïm a les més de 400 persones que han vingut a Santa Coloma de Farners per gaudir de la poesia tot respectant les mesures de seguretat, així com a tots els artistes i poetes per brindar-nos les seves actuacions. També remarquem l’excel·lent tasca dels treballadors municipals, Policia Local i col·laboradors”. Mireia Mitjavila – regidora de Cultura

La satisfacció del públic i dels artistes ha estat enorme gràcies a la bona organització i l’excel·lent gestió dels controls d’accessos, que alhora han permès dur a terme el desenvolupament del festival sense cap mena d’imprevist.

Així doncs, el 7è festival Domini Màgic de Santa Coloma de Farners es consolida com un espai de diàleg amb la poesia contemporània. Fent referència a la Casa de la Paraula, l’equipament municipal es reafirma com un espai cultural de referència a la demarcació i obert a tota la comarca de la Selva.

Equipament: