Lliurament del material comprat gràcies a la campanya Gastro-Solidària

Aquest dimarts 31 de gener, al Centre Eix de negoci s'ha fet el lliurament del material comprat gràcies a la campanya Gastro-Solidària duta a terma a Santa Coloma durant la Diver-fira de Nadal.

Aquesta campanya, es titulava "Cap nen sense joguina". Pel fet que es va celebrar en un temps molt proper a les dates nadalenques, s'ha cregut oportú destinar els diners recollits durant la campanya, conjuntament amb  els que hi aporta la Caixa, a la compra de joguines per les LLars de Sta. Coloma: Tabalet, Mainada i Miraculosa, a material de reforç escolar per Càrites i l'Escola d'adults i roba d'abric (dessuadores) per a usuaris de reforç de Creu Roja, a proposta del que van sol·licitar aquestes entitats

L'Ajuntament ha col·laborat amb la difusió als establiments no associats, amb la recollida de diners a través de l'Associació Astras i amb l'ajuda a l'hora de proposar i distribuir el material entregat.

Un agraïment a l'Associació i Federació de comerciants per la iniciativa i, a la Caixa i a tots els establiments per col·laborar-hi, i molt especialment a totes les persones que amb la seva petita ajuda han fet possible la campanya.