Les Escales-PepSerra, Ferreteria Feliu i El Ninot guanyen el concurs d’aparadors de la Festa de la Ratafia

Coincidint amb la Festa de la Ratafia que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Santa Coloma de Farners, l’Associació de Comerciants ha organitzat un concurs d’aparadors. Enguany, els premiats han estat la botiga de roba Les Escales –de l’empresa multimarca Pepserrastreetwear- que ha obtingut el guardó a l’aparador per la millor posada en escena. La idea i la materialització de l’aparador d’enguany va anar a càrrec de les dues netes de la propietària, la Mariona i l’Anna.

La Ferreteria Feliu ha guanyat el premi consistent en la reutilització de materials. I finalment, la botiga de joguines El Ninot ha obtingut el guardó de l’aparador més original.

Els premiats varen rebre el guardó de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Garcia, i del president de l’Associació de Comerciants, Jordi Bofill. Tots van destacar el gran nivell que any rere any hi ha en aquest concurs i van animar tots els associats a seguir participant-hi.

A més del guardó distintiu que els acredita com a guanyadors, els tres premiats van rebre 150 euros en vals que poden bescanviar en els comerços associats.