Les cantades de caramelles dels Cantaires de Farners seran les protagonistes de la Setmana Santa

Les activitats de la Setmana Santa Colomenca començaran el divendres 3 d’abril a l’Auditori Municipal amb un concert de música per a cobla, amb la Flama de Farners.
Els Cantaires de Farners faran cantades de caramelles el dissabte a la nit a la plaça Farners. El diumenge al matí recorreran els carrers i places de la ciutat amb les seves cançons i també arribaran fins a la Residència Geriàtrica Sant Salvador d’Horta per oferir el seu repertori. També diumenge, faran un concert a l’Auditori Municipal.  
Dimarts de Pasqua es celebra una de les festes més arrelades i populars de la ciutat: la Festa del Cor a Farners. Aquesta festa es va fer per primera vegada l’any 1903, una iniciativa dels Cantaires de Farners que posava punt i final als dies de cantades de caramelles de Setmana Santa. Amb el pas dels anys, aquesta festa va anar guanyat seguidors fins al punt que l’Ajuntament de Santa Coloma va declarar aquesta diada com a festa local.
Durant aquesta dies de Setmana Santa també tindran lloc dos importants esdeveniments esportius. Per una banda, la celebració del MIC 2015,  al camp municipal d’esports. Del 31 de març fins el 5 d'abril es podrà veure el joc de joves promeses del futbol d’arreu del món. Els dies 3, 4 i 5 d’abril tindrà lloc el II Torneig de Farners, organitzat pel Club Bàsquet Farners. Al pavelló dels Saioners s’hi concentraran les millors promeses del bàsquet cadet nacional femení i masculí.
Caramelles |  Santa Coloma de Farners  Caramelles |  Santa Coloma de Farners