La Setmana Santa és jove

Moltes de les persones joves del municipi van donar la benvinguda a les vacances de Setmana Santa el passat divendres. I des de l’àrea de joventut ens hi hem sumat amb moltes propostes i activitats per animar les festes. Sorgides de diverses iniciatives, s’han desenvolupat activitats per a tots els gustos: un taller de graffitis, activitats esportives de matí, un taller de cuina, una excursió i una visita a la fundació Emys. Totes les activitats són gratuïtes i pensades per a joves a partir de 1r d’ESO.

 

La Setmana Santa Jove comença el dilluns a la tarda amb el taller de graffitis, dinamitzat per l’Associació Juvenil HEAL i subvencionat per la Diputació de Girona. Després de conèixer-nos una mica entre tot i totes i fer una pluja d’idees, passem a materialitzar què vol dir ser jove. Aquest taller s’allargarà tota la tarda i durant tot el dijous. D’altra banda, el dimarts vam passar un bon matí esportiu al parc de Sant Salvador. I no només això, us heu preguntat mai com començar el dia i seguir amb energia, salut i economia? El curs d’esmorzars i berenar saludables a l’Escola d’Adults que s’ha organitzat juntament amb el Centre de Distribució d’Aliments (CDA) del dimarts a la tarda ens va donar respostes a totes aquestes preguntes.

I finalment, el dimecres vam fer una excursió de tot el dia a Riudarenes i vam visitar la fundació Emys, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la conservació de la natura, en especial a les zones humides i de la tortuga d’estany (Emys orbicularis),  mitjançant recerca, gestió, conservació, educació i conscienciació. Així, vam endinsar-nos en el món de la tortuga d’estany.

Ha estat una setmana intensa plena d’activitats, formacions, coneixement del medi i art!