La consulta sobre la MAT evidencia que el territori està totalment en contra de la MAT

No a la MAT Selva ha manifestat que “la jornada d'aquest diumenge de consulta popular evidencia que el territori està totalment en contra de la construcció de la MAT i del seu ramal en els nostres municipis. Ens comprometem a fer arribar aquest clar missatge de la població als màxims responsables d'aquest projecte, que són la Generalitat i Red Eléctrica Española. Aquest dilluns mateix sol·licitarem una reunió urgent amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per informar-lo dels resultats de la consulta i exigir l'aturada i el replantejament d'aquesta obra innecessària i sobre dimensionada”.
Atès que molta gent no ha pogut votar a temps, No a la MAT Selva reobrirà del vot online per seguir sumant suport. (www.consultamat.org).
A Santa Coloma s'ha assolit el mateix nombre de vots que en la Consulta Popular per la Independència. 
La participació en la consulta popular sobre la MAT ha superat totes les expectatives i s'ha viscut en un ambient familiar i festiu, del que han participat des de grans a petits, així com tots els col·lectius i sensibilitats polítiques. La consulta s’ha fet a la Biblioteca Joan Vinyoli de les 09:00 h a les 21:00 h. 
No a la MAT - Santa Coloma de Farners  No a la MAT - Santa Coloma de Farners

Fotos: La Selva Comunica