L’Ajuntament impulsa, a través de l’Oficina Jove de la Selva, un cicle de tallers d’informació juvenil

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a través de l'Oficina Jove de la Selva, posa en marxa un cicle de tallers i xerrades destinades als i les joves, i a totes aquelles famílies que vulguin acompanyar als seus fills/es en diferents àmbits de la seva vida com la sexualitat, els itineraris formatius o opcions per anar a l'estranger.

Aquests tallers es duran a terme mensualment, des d'aquest mes de gener fins al pròxim maig del 2021. Sempre que sigui possible, les sessions es realitzaran en format presencial, tot i que si les mesures per fer front al Covid-19 no ho permeten, es procurarà fer-les de forma virtual.

El cicle començarà el proper dimecres 20 de gener a les 19.00 h, amb el taller 'Com acompanyar la sexualitat en l'adolescència', que tindrà lloc a la Casa de la Paraula. La sessió anirà a càrrec de Clara Ribatallada, tècnica del Servei de Salut de l'Oficina Jove de la Selva.

La trobada està especialment pensada per a famílies, i està previst realitzar-la en format presencial i amb limitacions d'aforament. Per aquest motiu, cal que les persones interessades s'inscriguin prèviament trucant o enviant un WhatsApp al número 626 328 972.

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpel·len directament als i a les joves en aquesta etapa vital. Per aquest motiu, trobarem des de xerrades sobre les opcions que existeixen un cop finalitzats els estudis d'Educació Secundària Obligatòria, les possibilitats existents per treballar, estudiar, fer un voluntariat a l'estranger o, fins i tot, un taller sobre com acompanyar la sexualitat en l'adolescència, entre altres.

Des de l'Oficina Jove de la Selva realitzen xerrades i ofereixen assessorament en totes aquestes situacions, tant a través de les consultes individuals als serveis de l'Oficina com en el marc dels instituts o equipaments juvenils. En aquest sentit, aquest cicle té com a objectiu apropar i obrir aquest espai de suport i consulta a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies.
 

Equipament: