Jove, #donalavolta al #cerclejove

Després del procés participatiu, estem començant a posar fil a l’agulla a les propostes recollides.

Cada dimarts i cada divendres de 16h a 20h s’obrirà el Cercle Jove amb diferents serveis pels i les joves de Sta. Coloma majors de 12 anys. L’espai disposa d’una sala d'informàtica amb internet, una zona d’estudi i de suport escolar i dos bucs d’assaig, que es poden utilitzar gratuïtament.

D’altra banda s’organitzaran sortides, tornejos esportius i de videoconsola, cursos de premonitors de lleure i diversos tallers, dinàmiques que els mateixos joves han proposat. A més a més, entre els projectes dels joves colomencs hi ha la construcció d’una taula de ping-pong i una zona Chill Out per trobar-se amb els amics/gues.

També hi ha un punt d’Informació Juvenil per a consultes diverses; orientació laboral, ajuda acadèmica, voluntariat, participació i entitats, salut i formació, entre d’altres.

El projecte, neix de la il·lusió compartida entre l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament i Creu Roja per oferir als joves colomencs un espai de trobada. A més a més, aquest novembre s’ha incorporat una dinamitzadora més, amb el contracte del Programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil.

Una data per apuntar-se a l’agenda és el proper dissabte 22 de desembre de 17 a 20 h, on compartirem tallers, música, concerts i activitats desenvolupades pels mateix@s joves a la vegades que presentarem el projecte del Cercle Jove. Per seguir-nos de ben a prop i estar sempre ben informats/des o si teniu qualsevol dubte o suggerència, podeu trobar-nos a:

 

@farnersjove

cerclejovescf@gmail.com

626 32 89 72 (Laura)

Tots els dimarts i divendres de 16h a 20h al Cercle Jove

Equipament: