Inici del curs escolar

Aquests nois i noies faran les classes als diferents centres de la ciutat: l’escola Sant Salvador d’Horta, l’escola Castell de Farners, el col·legi la Salle i l’Institut.
Aquest estiu, la Brigada d'Obres i Serveis de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, ha fet obres de millora i manteniment als diferents centres d’educació municipals, amb una inversió total de 107.000 €. Els principals treballs realitzats ha consistit en continuar amb el canvi de tancaments, la col·locació de cortines i pintura de diferents espais a l’escola Sant Salvador d’Horta. S’ha pintant la façana de l’edifici del centre d’educació infantil ”Tabalet”. Al Centre Municipal d’Educació s’hi han fet obres d’adequació de la sala d’actes, i es fa una actuació de renovació dels tancaments ja que eren molt antics i estaven molt malmesos. Aquesta millora permetrà estalviar en energia. 
A l’escola Castell de Farners s’ha ampliat la zona del patí, una ampliació amb la que el centre guanya 4.000 m2 de terreny. El tancament d’aquests terrenys ja està fet i els propers dies es faran les tasques d’adequació de l’espai. 
Inici del curs escolar - Santa Coloma de Farners
Pintura - Façana del Tabalet 
 Inici del curs escolar - Santa Coloma de Farners
Renovació dels tancaments - Sant Salvador d'Horta