INCENDI A SANTA COLOMA

 
Els bombers continuen treballant per evitar revifades del foc que es va declarar ahir a la tarda a Santa Coloma i que ja es dòna per controlat. Els Agents Rurals han determinat que va ser causat per una negligència derivada de treballs de recollida de bruc. L'incendi ha afectat una superfície de 18,4 hectàrees (15,8 forestals i 2,6 agrícoles). 
 
Passades les 4 de la tarda d'ahir es va declarar un incendi en una zona boscosa prop del camp de futbol de la urbanització Santa Coloma Residencial. Immediatament s'hi van desplaçar els equips de Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, SEM, Protecció Civil, ADF, Mossos d'Esquadra i Agents Forestals.
 
En les feines d'extinció del foc hi van treballar més d'una vintena de dotacions terrestres i un parell de dotacions aèries. Inicialment, es van desallotjar preventivament els veïns de cinc carrers de la zona: el carrer Vallès, el Pintor Fortuny, el Pintor Casas, l'Àngel Guimerà i el Badalona, que eren els més propers al foc. Els veïns varen poder tornar a les seves cases al vespre, un cop els bombers van donar el foc per estabilitzat. Els equips d'extinció han treballat tota la nit remullant la zona afectada i evitant que el foc revifés. 
  
Des de l'Ajuntament volem agraïr el treball dels Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), Protecció Civil, ADF, Mossos d'Esquadra i Agents Forestals. Agraïment que fem extensiu als veïns i veïnes de Santa Coloma, per la seva col·laboració. 

 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352