Estiu 2018. Un estiu per als joves!

Aquest 2018 a Santa Coloma s’ha fet un treball interdepartamental i transversal  entre la Regidoria de Joventut, altres àrees i equipaments municipals com l’Escola d’Adults, entitats de Santa Coloma (juvenils, de lleure i educació) i l’Oficina Jove de la Selva per crear una oferta transversal que engloba diferents eixos com cultura, oci, participació, treball, formació, salut, cohesió social... per els i les joves de Santa Coloma. Tria quin estiu vols i no et quedis a casa!

QUIN CERCLE JOVE VOLEM? - 21 de juny a les 18h (Cercle Jove)

Volem que el Cercle Jove sigui un espai de referència pels joves, quines activitats hi volen, com ens podem organitzar perquè sigui participatiu?

+INFO A: lpuig@scf.cat / 626 32 89 72

 

FORMACIÓ DE PRE-MONITOR/A + pràctiques durant l'estiu o curs escolar - 29 de juny de 10h a 14h (Cercle Jove)

Formació per a joves de 15 a 17 anys que consisteix en una dia de curs per conèixer quina és la funció del monitor, aspectes a tenir en compte en el lleure i recursos per posar a la pràctica. La formació es complementa amb 15 dies de pràctiques al Casal municipal de primària de l’AMPA Sant Salvador d’Horta fent d’ajudant o de suport al juliol o a l’agost. Les pràctiques també es podran fer durant l’any com a voluntari/a de la Creu Roja fent reforç escolar a nens/es de primària.

+INFO i INSCRIPCIONS A: lpuig@scf.cat / 626 32 89 72

 

CUL INQUIET, CULTURA I JOVES. Trobada comarcal -30 de juny (Arbúcies- Bus gratuït des de Santa Coloma)

Cul Inquiet és una trobada cultural de joves de la Selva. Totes les persones joves de la comarca, a partir de 13 anys i que tingueu inquietuds culturals, per conèixer altres joves i per passar un dia ple d’activitats creatives i lúdiques.

 

Els àmbits de cada taller són:

·       Gastronomia: aprendreu a fer receptes saludables i de temporada per llepar-se els dits i que tots els participants podran degustar.

·       Moviment corporal: us podreu expressar a través del moviment del cos, en exercicis individuals, en parella o en grup, acompanyats pel ritme i la melodia de la música.

·       Imatge: aprendreu sobre la realització de vídeo i fotografia, la comunicació audiovisual i la seva utilització a les xarxes socials, i fareu el vídeo de la trobada.

·       Disseny: aprendreu sobre el disseny de logotips i creareu la imatge de la trobada.

·       Teatre: experimentareu amb el joc, la improvisació teatral i l’expressió.

·       Música: experimentareu amb el ritme, el so, els silencis, el moviment, l’expressió corporal i la percussió.

Per participar en qualsevol dels tallers no cal tenir coneixements previs,  només ser un “cul inquiet” i tenir inquietuds culturals.

+INFO i INSCRIPCIONS A: http://www.laselvajove.cat/index.php/2018/05/29/trobada-de-joves-comarcal-cul-inquiet-inscripcions-obertes/

 

CURS INTENSIU D’ANGLÈS – Del 2 al 28 de juliol de 9h a 14h  (Escola d'Adults)

Curs intensiu per a joves de 16 a 29 anys inscrits a Garantia Juvenil.

+INFO i INSCRIPCIONS A: 972842365 - eafarners@scf.cat

 

CASAL JOVE ESTIU “+ T’HI” – Del 2 al 31 de juliol al Cercle Jove (Organitza AMPAs. Col·labora Ajuntament) 

Casal d’estiu per a joves de 12 a 16 anys on les activitats giren entorn un eix d’animació on el món està dividit en 5 faccions i si no encaixes en cap d’elles ets un divergent, així doncs tant els joves com els monitors/es hauran de dedicar el Casal Jove a canviar aquesta realitat.

+INFO i INSCRIPCIONS A: casalmunicipalscf@gmail.com

 

CONCERTS A LA FRESCA  (Organitza Bulla. Col·labora Ajuntament)

Durant tot l’estiu a diferents espais de Santa Coloma hi haurà concerts a la fresca per trobar-nos i gaudir de la música en viu.

+INFO: https://www.facebook.com/labulla.associacio/