El Quartet Gerhard inaugura demà el primer cicle de música estable

Lluís Castán (violí), Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (cello) són els integrants del quartet que ha guanyat els concursos de música de cambra més importants de l'Estat, que ha estat finalista en el concurs ICMC Hamburg del 2012 i que va rebre el premi de Joventuts Musicals d'Alemanya en el campus internacional de música de Weikersheim.

La primera programació musical estable de Santa Coloma de Farners inclou nou actuacions que tindran lloc en el primer semestre d'aquest any a l'Auditori i a la Casa de la Paraula. La segona cita arribarà el dissabte 20 de febrer amb TriCATSons, mentre que una setmana més tard serà el torn del saxofonista barceloní Dani Nel·lo, que presentarà el seu nou disc Sax-O-Rama a Santa Coloma de Farners.

La programació es completa amb Àniam (5 de març), Miquel Gil (26 de març), Meraki Ensemble (9 d'abril), Mirna Vilasís (23 d'abril), 7 de Cinema (22 de maig) i Sanjosex (25 de juny). Totes les actuacions tindran lloc a l'Auditori a les 9 de la nit, excepte la de Mirna Vilasís, que es farà a la Casa de la Paraula a la 1 del migdia, i que és l'única gratuïta.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 10 i els 15 euros i hi ha l'opció de comprar un abonament de 50 euros per a cinc concerts (a escollir) o un altre de 75 euros per a tot el cicle (descompte del 25% del preu total).

quartet-gerhard_38507.jpg