EL FOC DE SANTA COLOMA, EXTINGIT

Els bombers han donat per extingit el foc que dimarts a la tarda es va produir a Santa Coloma. Protecció Civil ha desactivat les alertes per risc d’incendis però demana no abaixar la guàrdia.

El foc es va donar per controlat ahir al migdia, després  d’haver-hi treballat tota la nit de dimarts i remullant la zona des de dimecres al matí. Els Agents Rurals han determinat que va ser causat per una negligència derivada de treballs de recollida de bruc. L'incendi ha afectat una superfície de 18,4 hectàrees (15,8 forestals i 2,6 agrícoles). 

Passades les 4 de la tarda de dimarts es va declarar un incendi en una zona boscosa prop del camp de futbol de la urbanització Santa Coloma Residencial. Immediatament s'hi van desplaçar els equips de Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, SEM, Protecció Civil, ADF, Mossos d'Esquadra i Agents Forestals. 

En les feines d'extinció del foc hi van treballar més d'una vintena de dotacions terrestres i un parell de dotacions aèries. Inicialment, es van desallotjar preventivament els veïns de cinc carrers de la zona: el carrer Vallès, el Pintor Fortuny, el Pintor Casas, l'Àngel Guimerà i el Badalona, que eren els més propers al foc. Els veïns varen poder tornar a les seves cases al vespre, un cop els bombers van donar el foc per estabilitzat. Els equips d'extinció van treballar tota la nit i el matí de dimecres remullant la zona afectada i evitant que el foc revifés. 

 Des de l'Ajuntament volem agraïr el treball dels Bombers de la Generalitat, la Creu Roja, SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), Protecció Civil, ADF, Mossos d'Esquadra, Policia Municipal i Agents Forestals. Agraïment que fem extensiu als veïns i veïnes de Santa Coloma, per la seva col·laboració. 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352