El documental "Espanya en dues trinxeres", aquest dissabte, serà la primera projecció de cinema del Cicle Gaudí a Santa Coloma

La primera projecció del cicle Gaudí de cinema català a Santa Coloma, serà la del documental Espanya en dues trinxeres, de F. Escribano i L. Carrizo, aquest dissabte 22 d’abril. Al maig es projectarà Un monstruo viene a verme, de J.A Bayona, i al juny, Incerta glòria, d’A. Villaronga.

Santa Coloma de Farners s’ha adherit a la xarxa de pobles i ciutats que projecten cinema de producció de catalana del Cicle Gaudí, programa que promou i lidera l’Acadèmia del Cinema Català. Amb l’adhesió al cicle la ciutat recupera l’oferta de cinema en sales locals i col·labora en la difusió i apropament al públic del cinema català. Les projeccions es faran a l’Auditori municipal. Les sessions es faran regularment el tercer dissabte de cada mes, a les 19 h. El preu de l’entrada és de 4,5 €, per a públic general, i de 3 € per a col·lectius que gaudeixen de descompte (estudiants, jubilats i altres).

 Clicant aquí trobareu més informació del cicle al web de l’Acadèmia del Cinema Català.

Equipament: