El conseller Beiget presenta l'estudi sobre el ramal elèctric de la MAT

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, es va reunir el passat 22 de juliol amb el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i amb els alcaldes de Santa Coloma, Joan Martí, i de Riudarenes, Jordi Gironès, per presentar-los l'estudi que ha elaborat el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, a petició del Govern de la Generalitat, sobre el ramal elèctric de 400 kV que ha d'alimentar la subestació de Riudarenes des de l'eix Sentmenat-Vic-Bescanó. La reunió s'ha celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Selva.

Joan Martí, alcalde de Santa Coloma, diu que els resultats de l'estudi deixen dues bones notícies per a Santa Coloma: "El contingut de l'estudi demostra que el ramal de la MAT és innecessari i que és tecnològicament inadequat". La segona és la fermesa del govern de la Generalitat en defensar que no es faci aquest ramal.

 

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 34444897 bytes) in /usr/home/scfweb/www/modules/system/image.gd.inc on line 352