Comencen les obres de reurbanització del carrer del Prat

La primera fase, que durarà tres mesos, consistirà en la reurbanització del tram entre el carrer del Doctor Trueta i la plaça de Farners. Les obres comportaran afectacions en la circulació, ja que es tallaran els accessos des de la plaça de Farners, el carrer de Dalt i el tram final del carrer Doctor Trueta, que estaran oberts només per als veïns. L'accés al carrer del Prat serà restringit també per als veïns, que podran moure els seus vehicles tant a primera hora del matí com a l'última del vespre, quan no hi hagi la maquinària pesada.

Un cop acabada la primera fase es restablirà la circulació original al carrer de Dalt i al carrer del Doctor Trueta, i només quedarà afectat el mateix carrer del Prat. Les tres fases restants tenen una durada prevista de dos mesos, cadascuna d'elles.

Els treballs de reurbanització canviaran totalment l'aspecte del carrer del Prat, que passarà a ser una via d'un sol nivell amb voreres d'1,20 m d'amplada i una calçada de 3 metres. La separació entre l'espai per als vianants i el dels vehicles es farà mitjançant la col·locació d'una sèrie de pilones. El canvi ve motivat per la llei de l'habitatge, que contempla que totes les remodelacions del casc antic es facin amb plataforma única per millorar l'accessibilitat.

La setmana passada l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners va signar un conveni amb els propietaris d'un terreny de 1.000 m2 al carrer Argiles, que s'adequarà com a aparcament i que compensarà la pèrdua de la norantena de places que hi havia al carrer del Prat. El consistori està en tractes amb els propietaris d'un segon terreny, pel mateix motiu.

nueva_imagen.jpg

carrer_del_prat_x_web.jpg