Comença la Festa Major 2014

Dimarts, abans de la tradicional cercavila de gegants i capgrossos, es farà la presentació del nou capgròs de la colla gegantera: en Salvi Martí, que vol fer un homenatge al primer colomenc que va morir cremat a casa seva durant la revolta dels segadors de 1640. Ha estat construït per l’escultor i mestre geganter Toni Mujal, de Cardona. 
El sopar popular també es farà dimarts a la nit i abans de començar tindrà lloc el pregó que obrirà 6 dies de festa. 
Dimecres, sant Dalmau Moner, patró de la ciutat, serà el dia de festa local. 
Per aquests dies s’ha preparat un gran ventall d’activitats. Els concerts de barraques es faran al parc de Sant Salvador, mentre que al poliesportiu de la Nòria hi haurà l’envelat amb concerts i balls. 
Dijous, 25 de setembre, al Teatre Catalunya, es farà el concert “... Recordant Sau”, que tancarà la gira que han fet Pep Sala + CratOr, amb motiu dels 15 anys de la desaparició del grup Sau. 
Aquesta Festa Major inclou una nit revival amb el concert que farà el llegendari conjunt Los Sirex. Serà el divendres 26 de setembre, a l’envelat. 
El teatre de Festa Major anirà a càrrec de l’obra “Mares!”, amb Lloll Bertran, Óscar Jarque, Vanessa Segura, Sandra Monclús i Mireia Gubianas. 
Per aquests dies de Festa Major s’ha programat un sopar de joves, a barraques, la segona edició de la cursa d’obstacles “Cotxinada”, una trobada gegantera, la XIV trobada de cotxes clàssics, activitats esportives, animació infantil i sardanes.