Celebració del 10è aniversari de la Fundació Joan Riera i Gubau a l’Auditori

 

L’Auditori de Santa Coloma serà l’escenari aquest dissabte dia 8 d’octubre, a les 11 del matí, de la celebració del desè aniversari de la Fundació Joan Riera i Gubau.

Durant aquests deu anys, la Fundació ha dedicat més de 4 milions d’euros en beques per a finançar estudis universitaris i d'aprenentatge de l'anglès als joves estudiants de Santa Coloma de Farners i la comarca de la Selva.

S’ha donat resposta així a la voluntat de l’industrial colomenc Joan Riera i Gubau, qui va llegar la seva fortuna a la Generalitat de Catalunya per a aquesta finalitat.

A l’acte de commemoració hi participaran antics beneficiaris de la beca i es lliuraran per primera vegada els diplomes de reconeixement acadèmic als estudiants que enguany han obtingut la beca de la Fundació.

L’acte comptarà amb la presència de Pere Aragonès, secretari general d’economia de la Generalitat; Josep Polanco, director dels serveis territorials d’ensenyament; i Joan Martí, alcalde de Santa Coloma. També hi seran presents representants municipals i de la Fundació, així com col·laboradors que han participat durant aquests deu anys amb la Fundació.

Equipament: