Afavorir l'autonomia vs sobreprotecció

Aquest projecte es porta a terme entre l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Diputació de Girona.

La xerrada que té per títol Autonomia VS sobreprotecció es farà el proper divendres 19 d'abril a les 20h a la sala d'actes de la Biblioteca Joan Vinyoli. Anirà a càrrec de la Mª Helena Tolosa.

La sobreprotecció de la infància es produeix a totes les facetes de la vida, no només per prevenir els infants de possibles riscos físics, sinó també per evitar conflictes que puguin tenir amb altres persones, per evitar-los conflictes, de l'avorriment o fins i tot del cansament.
Heike Freire ens recorda: La sobreprotecció genera l'efecte contrari al desitjat, quan per protegir als infants no se'ls permet fer coses per ells mateixos, se salten etapes fonamentals de l'aprenentatge i no es responsabilitzen de les conseqüències de les accions, ni són capaços d'avaluar els riscos. La por i la desconfiança tendeixen a retroalimentar-se: l'excés de protecció deixa, paradoxalment desprotegits als nostres fills.

 


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 17972 bytes) in /usr/home/scf/www/modules/system/image.gd.inc on line 232